Acasă Monden Smiley se insoara cu Gina Pistol: ”Înainte să citiţi în presă sau...

Smiley se insoara cu Gina Pistol: ”Înainte să citiţi în presă sau să o auziţi de la alţii”

Cântăreţul Smiley şi prezentatoarea TV Gina Pistol anunţă că vor deveni soţ şi soţie.

„Este firesc să primiţi vestea aceasta de la noi, înainte să citiţi în presă sau să o auziţi de la alţii. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am aşezat acum 2 ani şi jumătate şi am anunţat că vom fi părinţi, ne-am gândit să o folosim din nou şi când vă spunem că vom deveni soţ şi soţie, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărţim cu voi”, îşi explică Smiley decizia, potrivit news.ro.

Cei doi au explicat într-un videoclip cum a fost cererea în căsătorie, care este povestea inelului, care au fost reacţiile apropiaţilor, care a fost rolul micuţei Josephine în scenariul momentului şi ce fel de nuntă îşi doresc. Smiley şi Gina povestesc şi cum îşi propun să-şi trăiască viaţa de familie sau cum îşi doresc să fie peste 10, 20 sau 30 de ani.

Smiley şi Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinţii unei fetiţe.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley şi Gina Pistol au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente „Ne vedem noi” în faţa a 5000 de oameni, veniţi la concertul lui Smiley.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRecord – Despagubiri de 300.000 de euro pentru familia unui barbat mort in spital din cauza nosocomialelor
Articolul următorPremierul Ciucă despre comasarea alegerilor: „Patru-cinci runde de alegeri ne vor ocupa cel putin sase-sapte luni de zile. Nu ne putem permite sa pierdem atat de mult timp”