Vremea

Ai planuri in weekend? Trebuie sa stii cum va fi VREMEA DE FLORII!

Incepem cu sambata si trebuie sa mentionam ca vremea se va mentine mai racoroasa pentru aceasta data, iar cerul va fi mai mult noros si va da semne de ploaie.

In restul teritoriului, valorile termice vor fi in jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade, innorarile vor fi temporare si doar izolat va ploua slab, in prima parte a intervalului. In zona montana, precipitatiile vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in vestul si sudul Olteniei, in nordul Moldovei si pe crestele muntilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in nordul Moldovei si 16 grade in Banat, Crisana si Maramures. Temperaturile minime se vor incadra intre 1 grad in depresiuni si 8 grade pe litoral.

BUCURESTI

Vremea se va mentine usor mai rece decat ar fi normal pentru aceasta data. Cerul va avea innorari si temporar va mai ploua, slab cantitativ. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 4…5 grade.

MUNTE

Vremea se va mentine usor mai rece decat ar fi normal pentru acesta data. Cerul va prezenta innorari si, indeosebi in prima parte a intervalului, vor fi precipitatii, in general slab cantitativ, predominat sub forma de ninsoare pe arii extinse in Carpatii Orientali si local in Carpatii Meridionali si mai ales ploi slabe, cu totul izolat, in restul zonei montane. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.

DUMINICA

Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros si va ploua, mai ales ziua, local in Moldova, Dobrogea, Muntenia, Transilvania si Maramures si doar izolat in rest. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele muntilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 19 grade in Banat, iar cele minime intre 0 si 8 grade.

MUNTE

Loading...

Valorile termice vor marca o usoara crestere fata de ziua precedenta. Cerul va fi temporar noros si, pe arii restranse, va ploua slab, iar in zona montana inalta se vor semnala si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta unele intensificari mai ales in cursul zilei.

Ai planuri in weekend Trebuie sa stii cum va fi VREMEA DE FLORII!2

Sursa: mediafax.ro

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP