Acasă ACTUALITATE Aici s-a ajuns? PSD a predat sefia comisiei parlamentare pentru alegerile din...

Aici s-a ajuns? PSD a predat sefia comisiei parlamentare pentru alegerile din 2009 Antenei 3 si lui Dan Voiculescu!

Partidul Social Democrat a propus-o pe Oana Florea, deputat PSD, pentru functia de presedinte al Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, potrivit unor surse parlamentare.

Conform surselor citate, Comisia de ancheta urmeaza sa aiba joi, la ora 11,00, o sedinta in care se vor discuta probleme organizatorice si in cadrul careia este posibil ca Oana Florea sa fie votata presedinte.

Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au luat act, miercuri, de demisia senatorului Mihai Fifor din functia de presedinte al Comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, ca urmare a numirii sale ca ministru al Economiei.

„Avand in vedere Hotararea Parlamentului nr. 39 din 11 mai 2017 privind constituirea Comisiei speciale de ancheta a Senatului si Camerei Deputatilor pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential si tinand cont de numirea mea in functia de ministru al Economiei, va rog sa luati act de demisia mea din functia de presedinte al Comisiei speciale de ancheta mentionata mai sus, incepand cu data de 30 iunie 2017″, se arata in documentul transmis de Fifor Birourilor permanente ale Parlamentului.

Oana Florea este vicepresedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputatilor. Inainte de fi aleasa in Parlament, Florea a fost presedinte al Facias (Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului), un ONG care a fost infiintat de Dan Voiculescu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDiversiunea PSD cu ”atacul la Kovesi si DNA” a functionat! Curtea Constitutionala a dat unda verde GRATIERII MASCATE!
Articolul următorAsa arata Europa viitorului? Cel mai mare festival muzical din Suedia ANULAT din cauza VIOLURILOR comise de imigrantii musulmani!