13.9 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăDivertismentDezvoltare personalaAlege o imagine si afla tiparul subconstient dupa care functioneaza creierul tau!

Alege o imagine si afla tiparul subconstient dupa care functioneaza creierul tau!

in:

Stiri pe acelasi subiect

In functie de imaginea pe care o alegi poti sa-ti dai seama cum functioneaza creierul tau si ce fel de gandire ai.

1. Creierul tău este uşor adaptabil

Creierul tău face în permanenţă conexiuni. Astfel, reuşeşti să găseşti rapid soluţii la problemele pe care le ai. Tu eşti cel care face cunoştinţă oamenilor care se potrivesc, ajutând astfel la formarea unor cupluri reuşite.

2. Creierul tău este flexibil

Ai un mod relaxat de a privi lucrurile. Nu te laşi limitată de norme şi prejudecăţi şi gândeşti liber. Iei lucrurile aşa cum vin, nu le analizezi, ci te bucuri de ele.

3. Creierul tău este analitic

Priveşti orice problemă şi situaţie în profunzimea sa. Ai tendinţa de a dramatiza totul. Reuşeşti să îi influenţezi pe cei din jur atunci când le spui propria perspectivă.

4. Creierul tău este de neobosit

Ai o mulţime de idei geniale şi creierul tau nu oboseşte niciodată. Ai tendinţa de a fi tacută chiar dacă ai avea mult mai multe lucruri interesante de spus decât cei din jurul tău, conform feminis.ro.


Citeste si:

Sase exercitii TAOISTE recomandate de Steve Jobs pentru a-ti ANTRENA CREIERUL!

STUDIU: Pornografia REDUCE dimensiunile creierului si te face IMPOTENT!


5. Creierul tău este avid de cunoaştere

Ai o gândire creativă şi o imaginaţie mai mult decât bogată. Orice vezi în jurul tău îţi trezeşte dorinţa de cunoaştere. Ai mici dificultăţi atunci când trebuie să te exprimi, dar reuşeşti să le depăşeşti cu puţin efort.

6. Creierul tău este veşnic în alertă

Ai o gândire logică şi nu îti place să complici lucrurile. Găseşti întotdeauna cea mai simplă explicaţie şi nu îţi place să te abaţi de la subiect.

7. Creierul tău este complex

Pentru tine nu există alb şi negru, ci un număr infinit de tonuri de gri. Niciodată nu eşti categorică pentru că reuşeşti să priveşti lucrurile din perspective diferite.

8. Creierul tău este creativ

Ai o imaginaţie extrem de bogată şi eşti o visătoare înnascută. Cei din jur te percep ca fiind o persoană greu de „citit”. Eşti imprevizibilă şi plină de surprize.

9. Creierul tău este 100% raţional

Eşti foarte bine organizată şi ai o gândire mai mult decât logică. Reuşeşti să rămâi cu picioarele pe pamânt în orice moment şi nu te laşi afectată de emoţii şi sentimente.

Ultimele stiri