29 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATEALERTA terorista in Romania in ziua de Revelion! Agenti sub acoperire SE...

ALERTA terorista in Romania in ziua de Revelion! Agenti sub acoperire SE VOR INFILTRA la marile petreceri!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Bataie ca-n filme la Ploiesti: Au sarit cu sabiile la atac, mascatii i-au linistit imediat

Intervenție ca în filmele de acțiune la Ploiești. Polițiști,...

Alertă alimentară la Lidl. Iaurtul Pilos retras de urgenta de pe rafturi!

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA)...
Alături de SRI, Poliţia Română a luat măsuri speciale pentru Revelion, în condiţiile în care numărul mare de oameni care vor petrece în cluburi, restaurante şi pieţe ar putea reprezenta o tentaţie pentru eventualii terorişti.
Dacă în anii precedenţi luptătorii trupelor speciale ale Poliţiei Române erau ţinute, în noaptea de Revelion, în cazarmă sau în maşini, anul acesta mascaţii sunt scoşi la patrulare înarmaţi până în dinţi. Drep urmare, în locurile aglomerate din oraşele mari, printre oameni vor putea fi văzute patrule de poliţişti cu măşti, căşti de protecţie şi mitraliere încărcate cu muniţie de război, notează spynews.ro.
Aceste măsuri speciale de protecţie vin pe fondul ameninţărilor teroriste din ultima perioadă, care au vizat ţări europene precum Franţa, Belgia, Marea Britanie şi Austria. Autorităţile au intrat în alertă, la nivel european, după ce serviciile secrete au obţinut informaţii legate de posibilitatea producerii unor atentate de teroriste, în Europa, în perioada dintre Crăciun şi Anul Nou.

Ultimele stiri