Acasă Comentariul zilei ”Am dubii ca acolo este cadavrul lui Condrea!” Un fost ministru al...

”Am dubii ca acolo este cadavrul lui Condrea!” Un fost ministru al justitiei face declaratii UIMITOARE!

Dispariţia patronului Hexi Pharma ar putea limita informaţiile la care procurorii trebuie să ajungă pentru a face mai departe ancheta în cazul dezinfectanţilor diluaţi din spitale. O spune la RFI europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei. Preşedintele M10 are dubii că persoana decedată ar fi Dan Condrea.

Monica Macovei crede că „acum ar trebui să facă foarte multe autorităţile. În primul rând, trebuie să ştim dacă acel cadavru este chiar el şi se poate lua ADN-ul şi se verifică asta sau el a fost scos sau a plecat din ţară, tocmai pentru a nu da declaraţii. Eu cred că asta este în acest moment cea mai plauzibilă versiune. Deci ADN şi să ne spună clar cine este cel de acolo”.

Întrebată dacă personal are dubii că e vorba de corpul lui Dan Condrea, Monica Macovei a răspuns: „Da, am dubii, da. Am dubii, pentru că faţa este de nerecunoscut. Momentul este iarăşi unul foarte important, urma să fi dat declaraţii, poate că unii vor să nu dea declaraţii sau el n-ar fi vrut să dea declaraţii. Cred că era un moment în care dispariţia lui, nu fizică, ci din România, ar opri multe lucruri”.

Ce efecte are decesul lui Dan Condrea, dacă se confirmă oficial că e vorba de el, asupra anchetei în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale? „E posibil să limiteze informaţiile la care procurorii trebuie să ajungă pentru a face ancheta mai departe”, consideră fostul ministru al Justiţiei.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi murit duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov. Maşina sa a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent, încât bărbatul a murit pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Procurorul General, Augustin Lazăr, a declarat că patronul Hexi Pharma ar fi urmat să fie audiat luni în dosarul privind dezinfectanţii diluaţi şi că „s-ar fi întâmplat mai multe lucruri”, informaţii pe care Dan Condrea le-ar fi ştiut.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAnunt SOC al sefului SRI dupa moartea patronului Hexi Pharma!
Articolul următorMesaj INFIORATOR descoperit scrijelit pe fuselajul aeronavei Egyptair care s-a prabusit!