13.8 C
București
vineri, aprilie 10, 2020

Americanii anunta ”O MARE URGENTA” pentru a impiedica noi atentate JIHADISTE in Europa!

BOR anunta cum va decurge Pastele anul acesta: Credinciosii sa iasa la ferestre si pe balcoane!

Pelerinajul de Florii se suspendă anul acesta. Ramurile de salcie vor fi binecuvântate în biserică și vor fi distribuite de către voluntari credincioșilor din parohie...
Atentatele de marti de la Bruxelles, soldate cu 28 de morti si 340 de raniti si revendicate de Statul Islamic, arata „urgenta” cu care se confrunta Europa pentru a impiedica noi atentate, a afirmat duminica secretarul de stat american John Kerry,  intr-un interviu acordat CBS si citat de AFP.

Dublul atentat sinucigas comis in aeroportul si la metroul din Bruxelles vine la 4 luni de la atentatele coordonate de anul trecut, de la Paris, revendicate de aceeasi grupare jihadista, scrie hotnews.ro.

„Cred ca suntem cu totii ingrijorati, mai ales ca de multi ani luptatori straini revin din Siria sau alte zone de conflict si se ascund in comunitatile” din Europa, a afirmat John Kerry.

„Incercam sa obtinem mai multe controale si suntem in discutii cu autoritatile belgiene pentru a acoperi lacunele de care sunt constiente”, a adaugat oficialul american.

El a subliniat ca este „o mare urgenta” ca in Europa sa se impiedice repetarea unor atacuri precum cele de la Paris si Bruxelles.

- Reclama -
- Reclama -

Ultimele stiri