21.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiAnuntul cu care Ciolos SOCHEAZA Europa: Teroristii din Franta si Belgia au...

Anuntul cu care Ciolos SOCHEAZA Europa: Teroristii din Franta si Belgia au folosit cartele PrePay din Romania pentru atentate!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Premierul Dacian Cioloș a subliniat, duminică, necesitatea unui control mai bun al vânzării cartelelor PrePay, adăugând că în perioada următoare ministrul Justiției și cel al Internelor vor aduce în atenția Executivului ”aceste elemente”.

„Ei se plâng (autoritățile responsabile — n.r.)… știți discuția veche apropo de cartelele PrePay. De exemplu, înțeleg că România e una din puținele țări din Uniunea Europeană care vinde încă cartele PrePay fără un control de identitate. Înțeleg chiar că au fost folosite în ultima perioadă cartele PrePay din România în pregătirea unor atentate în altă parte, în Uniunea Europeană, tocmai pentru că există această flexibilitate în România”, a spus Cioloș, la Pro TV.

În context, el a adăugat că ministrul Justiției și ministrul de Interne vor aduce în atenția Executivului ”aceste elemente”, urmând să fie puse în discuție.

„Să nu aibă cineva intenția că vrem să facem ceva pe ascuns, să punem o presiune asupra opiniei publice”, a mai spus prim-ministrul.

Ultimele stiri