facebook
Sport

Amicalul Steaua – Real Madrid, anulat!

564877-raul-sorin-paraschivMeciul amical dintre Steaua si Real Madrid, care trebuia sa se dispute in vara pe National Arena, a fost anulat. In schimb, „ros-albastrii” vor da piept cu un alt nume mare din Europa la finalul acestui sezon.

Omul care a adus Barcelona la Bucuresti, Adrian Thiess, a vrut sa dea lovitura in vara organizand un meci de poveste, Steaua – Real Madrid.

Din pacate, perioada in care Realul putea ajunge in tara noastra, 19-25 iulie, nu a fost una pe placul oficialilor echipei din Ghencea, care au declinat oferta. Thiess a marturisit ca a discutat cu antrenorul Laurentiu Reghecampf si cu managerul Meme Stoica si ca a convenit cu acestia anularea amicalului.

Problema este ca in acea perioada incepe si noul sezon din Liga 1 iar „Reghe” nu vrea sa amane meciul din prima etapa pentru o partida de pregatire, el considerand ca prioritatea trebuie sa fie intrecerile oficiale.

Vestea buna este ca Thiess nu a renuntat la ideea unui amical in care sa evolueze „ros-albastrii”, astfel ca le-a facut acestora o alta propunere – un meci disputat la sfarsitul lunii mai, in data de 26.

De aceasta data stelistii au acceptat, astfel ca organizatorul a inceput sa caute echipe dispuse sa vina la Bucuresti la finalul sezonului.

Din primele contacte s-au conturat doua optiuni, Borussia Dortmund si Bayern Munchen, totul depinzand acum de prestatia celor doua formatii germane in Liga Campionilor.

Adrian Thiess a organizat meciul amical dintre Dinamo si FC Barcelona, din vara trecuta.

Share Page

Close