5.7 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăACTUALITATEAna Birchall despre numirile în Ministerul Justitiei: ”Este inadmisibil si regretabil ca...

Ana Birchall despre numirile în Ministerul Justitiei: ”Este inadmisibil si regretabil ca un asemenea personaj a ajuns secretar de stat”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, susține că actualul ministru al Justiției, Stelian Ion, a pus secretar de stat la direcția de avizare din minister un fost concurent de la ”Vara Ispitelor”.

”Am tot zis că gata, nu mai scriu nimic de noul model de politician harnic și muncitor / pentru-al țării mândru viitor (altă rimă n-am găsit). Și chiar nu vreau să fiu înțeleasă greșit, îi admir pe mulți și am și câțiva buni prieteni printre ei. Dar zău așa, spuneți și voi, puteam eu oare să nu remarc, impreuna cu voi, așa o „emoție” pătrunzătoare și dătătoare de… „noroc consolidat”? Ce, nu știați vorba aceea românească că ce-și face omul cu mâna lui se cheamă „noroc consolidat”? Eh, uite că vă învață dom’ secretar de stat de la Ministerul Justitiei… atat de emotionat de „demnitatea primita” … „demnitate” primita exclusiv pe criterii politice!

Cât despre ziua de azi, vă urez să o aveți frumoasă și plină de bucurii, nu „plină de muncă” și de alte lucruri importante, ca ale domnului secretar de stat de la MJ, venit de la Piperea ( atat de mult laudat si promovat de Sputnik!) via „Vara Ispitelor”! Offf… că grea mai e și viața asta de demnitar în ziua de azi! Acum pe un ton serios, este inadmisibil si regretabil ca un asemenea personaj a ajuns secretar de stat la Ministerul Justitiei iar ministrul i-a delegat si directia de avizare, o directia cheie in MJ! Vorbim totusi de Ministerul Justitiei….decat un secretar de stat asa mai bine fara!

P.S. Cum am spus si ieri, rog simpatizanții și susținătorii USR să nu năvălească cu critici înainte de a se întreba sincer dacă nu cumva așteptau mai multă decență și maturitate de la această nouă generație de politicieni promovata cu voturile si increderea lor! Sincer? Eu va raspund ca da! Sigur am mai multe asteptari de la noua generatie de politicieni pentru ca daca ei nu performeaza si se tin de glumite, de „emotii” de PR, de bla bla numai de imagine si nu vin urgent cu FAPTE..sa nu ne miram daca in sondaje vor creste altii …si nu cred ca e chiar ok!”, scrie Ana Birchall.

Ultimele stiri