Acasă Comentariul zilei Analiză marca Oreste Teodorescu: ”Previzibil de lamentabila prestație a mesianicului Vlad Voiculescu!”

Analiză marca Oreste Teodorescu: ”Previzibil de lamentabila prestație a mesianicului Vlad Voiculescu!”

649

Jurnalistul Oreste Teodorescu posteaza pe pagina personala de facebook o foarte interesanta analiza pe tema prestatiei ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

”Previzibil de lamentabila prestație a mesianicului Vlad Voiculescu! In loc sa se ocupe de buna gestionare a pandemiei, ilustrul erou contrafacut este total lipsit de viziune și de capacitatea de a ordona clar politici publice de preventie, de a organiza coerent procesele de testare și vaccinare! In plină dementa conspiraționistă, când oamenii lipsiți de informații veridice sau manipulați fug de spitale, sa nu fie “ omorâți de dictatura medicală”, domnia sa ar fi trebuit sa ofere sistemului medical autoritate și prestanța! Consilierii personali, îl părăsesc scârbiți, personalul medical îl privește ca pe un impostor…iar concluzia devine o bulibășeala de nedescris! Vlad Voiculescu este veriga cea mai slaba a acestei guvernări! Păcat de imensul Orizont de așteptare pozitivă cu care oamenii au votat, fiind convinși ca nimeni nu poate fi mai incompetent sau ticălos ca PSD-ul…Dacă timidul premier Citu, nu face repede ordine in Cabinet, foarte curând va întâmpina, fără suport public, imensa mașinărie de propaganda a opoziției, care a și început sa-și reconstruiască drumul spre Putere! Și n-au trecut nici 6 luni de guvernare!”, scrie Oreste Teodorescu pe pagina personala de facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentLiber să luăm lumină de Paști! Credincioșii vor putea merge la Înviere fără nicio restricție
Articolul următorRaport Secret: Jurnalistul Oreste Teodorescu a demarat un nou proiect editorial