Acasă Comentariul zilei CTP matura pe jos cu liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Sa se duca...

CTP matura pe jos cu liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Sa se duca insotit de preot si intr-o sectie ATI in noaptea de Inviere”

559

Cristian Tudor Popescu are un indemn sarcastic pentru seful PSD, Marcel Ciolacu, care a anuntat ca va merge cu orice pret la biserica in noaptea de Inviere, fiind gata sa plateasca si amenda.

„Alt preacucernic inalt, dl Ciolacu, trambiteaza ca el va razbate la biserica de Paste, chiar cu pretul amenzii. I-as propune, ca varianta pentru noaptea de Inviere, sa se duca, insotit de un preot, intr-o sectie ATI covid”, a spus CTP pentru Europa FM.

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, marti seara, ca va lua parte la slujba de Inviere din acest an, indiferent de restrictiile care vor fi impuse de guvern.

El a afirmat la TVR 1 ca isi va asuma o eventuala sanctiune dictata de autoritati, subliniind ca nu indeamna oamenii sa iasa in strada si ca nici nu foloseste partidul pe acest subiect.

„Ma dezinfectez, sunt vaccinat, imi pun masca… Nu am lipsit niciodata de la Inviere. Ma duc la Inviere, o spun de pe acum. Platesc amenda. Nu stiu ce restrictii o sa fie atunci”, a precizat Ciolacu.

Citeste si: CTP, mesaj dur adresat lui Ciolacu: „Instigi la incalcarea legii! Vrei sa inciti ca oamenii sa navaleasca in biserica indiferent de situatie”

Liderul PSD sustine ca punctul sau de vedere reprezinta „o opinie crestineasca”.

„Eu vreau la biserica. Imi asum acest lucru. Voi merge la biserica in noaptea de Inviere. Am fost mereu. Imi iau lumina. O sa incercam sa respectam… Stam la coada, avem distantare. Noi, romanii, suntem animale? Eu vad ca romanii respecta. Problema e ca din partea statului nu vine eficienta necesara”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos