15.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăStirea zileiBrasovAncheta PENALA in comuna Printului Charles din inima Transilvaniei! INCREDIBIL ce a...

Ancheta PENALA in comuna Printului Charles din inima Transilvaniei! INCREDIBIL ce a facut primarul!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

O anchetă a celor de la Antena 3 a scos la iveală o poveste uluitoare cu iz penal. Totul se întâmplă în comuna unde şi-a cumpărat casă Prinţul Charles.

În comuna Bunești, aflată la 70 de kilometri de Brașov, care înglobează și localitatea Viscri, oamenii se confruntă cu o situație halucinantă.

Medicul care a reinventat cabinetul medical din comuna Bunești are o poveste care uimește pe oricine. După o relație aproape perfectă între medic și primarul comunei, totul s-a degradat: de la tăierea gazului pe timp de iarnă, până la confiscarea ambulanței, lucruri care sunt greu de auzit.

Doctorul Ana Șestacova povestește că a reconstruit cabinetul medical și a primit o ambulanță printr-o fundație nemțească. Ambulanța primită de medic pentru oamenii din comuna Bunești a fost confiscată de primar Rugămintea către Primărie a fost de a înmatricula acea mașină pentru a putea fi utilizată.

„Am dus mașina în curtea primăriei și a stat în jur de trei ani. S-a degradat. Domnul primar își ținea acolo ciocolata pentru a-și hrăni urșii din pădure”, a declarat Ana Șestacova pentru Antena 3.

Oamenii care sunt nemulțumiți de primar nu pot face nimic. Viscri a devenit cunoscut în întreaga Europă după ce prinţul Charles a cumpărat o casă în 1996. Anual este vizitat de peste 15.000 de turişti, majoritatea străini.

Ultimele stiri