Acasă Brasov Ancheta PENALA in comuna Printului Charles din inima Transilvaniei! INCREDIBIL ce a...

Ancheta PENALA in comuna Printului Charles din inima Transilvaniei! INCREDIBIL ce a facut primarul!

8

O anchetă a celor de la Antena 3 a scos la iveală o poveste uluitoare cu iz penal. Totul se întâmplă în comuna unde şi-a cumpărat casă Prinţul Charles.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

În comuna Bunești, aflată la 70 de kilometri de Brașov, care înglobează și localitatea Viscri, oamenii se confruntă cu o situație halucinantă.

Medicul care a reinventat cabinetul medical din comuna Bunești are o poveste care uimește pe oricine. După o relație aproape perfectă între medic și primarul comunei, totul s-a degradat: de la tăierea gazului pe timp de iarnă, până la confiscarea ambulanței, lucruri care sunt greu de auzit.

Doctorul Ana Șestacova povestește că a reconstruit cabinetul medical și a primit o ambulanță printr-o fundație nemțească. Ambulanța primită de medic pentru oamenii din comuna Bunești a fost confiscată de primar Rugămintea către Primărie a fost de a înmatricula acea mașină pentru a putea fi utilizată.

„Am dus mașina în curtea primăriei și a stat în jur de trei ani. S-a degradat. Domnul primar își ținea acolo ciocolata pentru a-și hrăni urșii din pădure”, a declarat Ana Șestacova pentru Antena 3.

Oamenii care sunt nemulțumiți de primar nu pot face nimic. Viscri a devenit cunoscut în întreaga Europă după ce prinţul Charles a cumpărat o casă în 1996. Anual este vizitat de peste 15.000 de turişti, majoritatea străini.

Articolul precedentDragos Patraru pleaca de la TVR la Digi lasand un val de acuzatii: Patriarhul Daniel si Generalul Oprea sunau ca la balamuc sa opreasca emisiunea!
Articolul următorInca o MINUNE a parintelui Arsenie Boca? Eveniment HALUCINANT in week-end, la Manastirea Prislop!