Acasă Brasov FOTO – CARNAGIU in Brasov! Doua TIR-uri AU STRIVIT trei masini, lasand...

FOTO – CARNAGIU in Brasov! Doua TIR-uri AU STRIVIT trei masini, lasand in urma 5 victime!

13

Accident deosebit de grav pe DN 13 în apropiere de Feldioara, în județul Brașov! În evenimentul rutier au fost implicate 2 TIR-uri și 3 autoturisme.

Cele 3 mașini au ajuns sub roțile unuia dintre vehiculele de mare tonaj. Din primele informații, 4 persoane sunt rănite, iar una a decedat. Unul dintre șoferi a fost scos, în urmă cu puțin timp, din autoturismul avariat. Starea de sănătate este foarte gravă, spun martorii, scrie brasovultau.ro

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, a precizat pentru AGERPRES că unul dintre tiruri stătea la semafor, iar în spatele acestuia erau autoturismele care au fost lovite de un alt tir care venea din spate. Autoturismele au fost strivite între cele două tiruri.

Dintr-un autoturism a fost descarcerată o persoană care a murit ulterior. Echipajele de descarcerare ale ISU lucrează în continuare pentru a vedea dacă mai sunt persoane prinse în maşinile strivite. La faţa locului se află trei echipaje SMURD, trei echipaje de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă. Circulaţia pe DN13 este oprită.

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos