Acasă Brasov VIDEO – Avion prabusit langa Brasov! Cel putin o persoana a MURIT!

VIDEO – Avion prabusit langa Brasov! Cel putin o persoana a MURIT!

18
Un nou avion s-a prăbușit în Brașov, după ce vineri, un alt aparat de zbor, a ratat decolarea în Sibiu! Conform primelor informații, avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit între localitățile Șinca și Perșani. Pilotul e un italian și se află în stare gravă. Dr. Cristian Boeriu, coordonatorul SMURD Târgu-Mureş, a declarat pentru AGERPRES că italianul rănit în accidentul de avion are arsuri de gradul I şi II şi fractură de tibie.

Medicul a precizat că, după ce va fi stabilizat la locul accidentului, bărbatul, care are 66 de ani, va fi transportat la Târgu-Mureş cu un elicopter SMURD, întrucât vremea este nefavorabilă pentru a putea fi adus la Bucureşti pe calea aerului.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Conform primelor informații, o persoană a murit carbonizată, iar o alta rănită, anunta digi24.ro. Un elicopter SMURD a preluat rănitul, pilotul aeronavei. Aparatul revenea de la Ghimbav, unde participase la un eveniment aeronautic.

Parchetul Curţii de Apel Braşov a constituit un dosar în cazul aeronavei prabusite.

Articolul precedentTu stii ce se intampla daca pui un prosop ud la geam pe canicula? Punem pariu ca o sa incerci trucul!
Articolul următorStatistici OFICIALE: Anul trecut numarul IMIGRANTILOR ROMANI in Germania i-a depasit pe musulmani, polonezi si bulgari!