11.8 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăMondenAndreea Marin DIVORTEAZA de Tuncay Ozturk!

Andreea Marin DIVORTEAZA de Tuncay Ozturk!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Andreea Marin a anunțat pe pagina sa de Facebook că divorțează de Tuncay Ozturk după doi ani de căsnicie.

El, cu 11 ani mai tânăr, ea, deja la al treilea mariaj. Nu mulți au pariat pe cuplul Andreea Marin (41 de ani) și Tuncay Ozturk (30 de ani), dar cei doi se încăpățânează să le demonstreze cârcotașilor că s-au înșelat.

Nimic nu pare să tulbure apele în familia Andreei Marin. Căsătorită de la sfârșitul anului 2013 cu medicul turc, vedeta nu ezită să vorbească despre dragostea ei, râzându-le în nas celor care văd peste tot semne ale unui eventual divorț.

Nici faptul că Tuncay a fost surprins în repetate rânduri în compania unei blonde tinere și apetisante nu i-a stricat zen-ul vedetei care găzduește emisiunea ”Prețuiește viața”, de la TVR. De altfel, explicația oferită de soțul Andreei a fost destul de plauzibilă. “Credeţi că sunt călugăr şi nu pot să fiu văzut în compania unei femei? Dacă aş face ceva greşit cu cineva, niciodată nu am să merg cu acea persoană în public. Dacă apar cu asistenta mea, Sandra (25 de ani), nu e ca şi cum aş face ceva nepotrivit cu ea. M-am pierdut permisul pentru o lună şi asistenta mea merge peste tot cu mine, căci ea îmi conduce maşina. Andreea ştie despre această situaţie”, a precizat Tuncay Ozturk pentru Click!

În cel mai recent interviu acordat de Andreea, pentru One.ro, vedeta subliniază încă o dată trăinicia relației cu medicul turc. ”Suntem unul şi asta nu se schimbă.”

Ultimele stiri