Acasă Social Andrei Andronie, tanarul care a omorat doua persoane cu masina a fost...

Andrei Andronie, tanarul care a omorat doua persoane cu masina a fost CONDAMNAT la cinci ani de inchisoare cu EXECUTARE!

Andrei Andronie, tanarul care a omorat doua persoane in noiembrie 2011 pe Calea Floreasca a fost condamnat de Judecatoria Sectorului 1 la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare.

Andrei Andronie a fost gasit vinovat pentru ucidere din culpa, instanta dispunand ca acesta sa execute cinci ani si sase luni de inchisoare pentru accidentul pe care l-a provocat in noiembrie 2011, pe Calea Floreasca. Instanta a mai dispus, ca pedeapsa complementara, interdictia de a conduce cinci ani dupa executarea pedepsei principale.

Andronie a primit si o pedeapsa de trei ani de inchisoare, pentru ca a refuzat sa se supuna testelor pentru stabilirea alcoolemiei. Pedepsele au fost contopite, Andronie urmand sa executa, daca decizia ramane definitiva, cinci ani si sase luni de inchisoare. Din pedeapsa va fi scazuta perioada in care Andronie a fost arestat.

In acelasi dosar, instanta l-a condamnat pe Petrut George Barbu la noua luni de inchisoare, tot pentru ucidere din culpa, dispunand suspendarea executarii pedepsei, cu un termen de incercare de doi ani si noua luni.

Totodata, instanta a dispus prelevarea de mostre biologice de la cei doi, pentru introducerea lor in baza de date nationala.

Decizia Judecatoriei Sectorului 1 nu este definitiva, aceasta putand fi atacata cu apel la Tribunalul Bucuresti.

In dimineata zilei de 5 noiembrie 2011, politistii au incercat sa-l opreasca in trafic pe Andrei Andronie, pe Calea Floreasca, care conducea un autoturism BMW, cu viteza foarte mare. Urmarit de politisti, tanarul a lovit un alt autoturism, iar in urma impactul, masina lui a fost proiectat intr-un taxi oprit pe partea dreapta a drumului, in care se pregatea sa urce o tanara de 22 de ani.

Taximetristul si tanara au murit pe loc, iar alte trei persoane au fost ranite si transportate atunci la spital.

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCe venituri au declarat PARTIDELE din Romania in 2013!
Articolul următorZece IMAGINI ULUITOARE care iti arata cum te poate schimba MACHIAJUL!