Acasă Monden Angelina Jolie despre cariera: „As fi fericita sa raman acasa”

Angelina Jolie despre cariera: „As fi fericita sa raman acasa”

23

Inainte de a celebra nunta cu Brad Pitt, Angelina Jolie spune ca va fi nevoita sa renunte la actorie pentru a petrece mai mult timp cu cei sase copii ai sai.

Potrivit ziarului britanic „The Sun“, actrita in varsta de 37 de ani se va retrage de pe scena de la Hollywood cand copiii sai vor creste.

„Cred ca va trebui sa renunt la actorie atunci cand copii vor fi adolescenti deoarece voi avea foarte multe lucruri de rezolvat“, a explicat Jolie. „Daca maine m-as retrage, as fi fericita sa raman acasa“, a continuat protagonista din „Wanted“, „Salt“ si „Maleficent“, film ce va aparea in martie 2014.

Angelina Jolie si partenerul ei, Brad Pitt, au impreuna sase copii (biologici si adoptati): Maddox (11 ani), Pax, (8 ani), Zahara (7 ani), Shiloh (6 ani) si gemenii Knox si Vivienne (4 ani).

Pentru a fi o familie cu acte in regula,  Angelina Jolie si Brad Pitt urmeaza sa se casatoreasca, insa nu au specificat data exacta. „Un lucru e sigur: o sa ne concentram pe familie“, a declarat Pitt pentru revista „People”.

Cuplul Brangelina s-a format pe platourile de filmare ale productiei „Domnul si doamna Smith“ (2005), cand Pitt a renuntat la mariajul pe care il avea de cinci ani cu Jennifer Aniston pentru relatia cu Jolie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos