Fostul sot al actritei Halle Berry, vinovat in scandalul de la Ziua Recunostintei

Gabriel Aubry, fostul sot al lui Halle Barry, a fost gasit vinovat pentru declansarea scandalului de saptamana trecuta, de Ziua Recunostintei. Acesta a inceput sa se certe cu Olivier Martinez, actualul partener al actritei, iar de aici si pana la o bataie in toata regula nu am mai fost decat un singur pas.

Desi Aubry a pozat in victima si a dat spre publicare mai multe fotografii in care apare cu vanatai, organele de cercetare au decis ca el este principalul vinovat in acest caz, deoarece el a pornit conflictul.

„Suspectul (n.r. Gabriel Aubry) a ajuns la locuinta lui Halle Berry pentru a o lasa pe fiica lor, Nahla, aflata in custodie. Suspectul si victima (n.r – Olivier Martinez) s-au implicat intr-o altercatie verbala, dupa care acuzatul i-a dat un pumn victimei, incercand sa il loveasca in cap. L-a atins apoi pe umar, iar victima a fost nevoita sa raspunda in acelasi mod”, se arata intr-un comunicat de presa al politiei.

Dupa ce s-a ajuns la stabilirea vinovatului in persoana lui Gabriel Aubry, politia a decis ca Olivier Martinez nu va fi pus sub acuzare.