11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăMondenFostul sot al actritei Halle Berry, vinovat in scandalul de la Ziua...

Fostul sot al actritei Halle Berry, vinovat in scandalul de la Ziua Recunostintei

in:

Stiri pe acelasi subiect

Gabriel Aubry, fostul sot al lui Halle Barry, a fost gasit vinovat pentru declansarea scandalului de saptamana trecuta, de Ziua Recunostintei. Acesta a inceput sa se certe cu Olivier Martinez, actualul partener al actritei, iar de aici si pana la o bataie in toata regula nu am mai fost decat un singur pas.

Desi Aubry a pozat in victima si a dat spre publicare mai multe fotografii in care apare cu vanatai, organele de cercetare au decis ca el este principalul vinovat in acest caz, deoarece el a pornit conflictul.

„Suspectul (n.r. Gabriel Aubry) a ajuns la locuinta lui Halle Berry pentru a o lasa pe fiica lor, Nahla, aflata in custodie. Suspectul si victima (n.r – Olivier Martinez) s-au implicat intr-o altercatie verbala, dupa care acuzatul i-a dat un pumn victimei, incercand sa il loveasca in cap. L-a atins apoi pe umar, iar victima a fost nevoita sa raspunda in acelasi mod”, se arata intr-un comunicat de presa al politiei.

Dupa ce s-a ajuns la stabilirea vinovatului in persoana lui Gabriel Aubry, politia a decis ca Olivier Martinez nu va fi pus sub acuzare.

Ultimele stiri