Acasă Videoclipul zilei Imaginile care au scandalizat Romania: S-a furisat langa un urs care dormea...

Imaginile care au scandalizat Romania: S-a furisat langa un urs care dormea si l-a lovit cu parul in cap!

Gest condamnabil și nebunesc comis de mai mulți bărbați, într-o pădure din România. Unul dintre ei s-a furișat în apropierea unui urs care dormea și l-a lovit cu parul în cap, în timp ce alții filmau. Năucit, animalul a încercat să-i atace, dar în cele din urmă a renunțat. Filmarea a stârnit un val de reacții de furie la adresa celor care au pus la cale gluma prostească și riscantă.

Imaginile au fost postate de cercetătorul George Garbacea, fost președinte al Agenția Națională pentru Protecția Mediului. „Va prezint un videoclip în care un cetățean a ales să își riște viața și să lovească un urs în cap în timp ce acesta dormea.”Va prezint un videoclip în care un cetățean a ales să își riște viața și să lovească un urs în cap în timp ce acesta dormea. Provin dintr-un sat de munte, am fost martor al multor conflicte om-urs. Și, fără excepție, aceste conflicte au fost generate de oameni,” a scris specialistul.
Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!
„Este esențial să înțelegem că atunci când intrăm în habitatul unui urs, suntem oaspeții lor. Ei nu sunt animalele pe care le vedem în desene animate; sunt ființe sălbatice care se apără și care se tem de noi la fel cum ne temem de ele. Aș vrea să împărtășesc această gândire: cei care aleg să se confrunte cu ursul si încearcă, într-un fel, să „câștige” premiul Darwin. În schimb, aș recomanda tuturor să păstreze o distanță sigură, să respecte natura și să lase ursul în pace.”
Postarea a strâns numeroase comentarii, marea majoritate condamnând gestul reprobabil al oamenilor și cerând ca aceștia să fie pedepsiți.
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentUn mort si zece raniti dupa ce au mancat la un restaurant din Franta
Articolul următorEfectele razboiului: masinile rusesti interzise in tarile europene