11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiCinci filme motivationale pentru a te ajuta sa incepi saptamana cu inspiratie

Cinci filme motivationale pentru a te ajuta sa incepi saptamana cu inspiratie

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mai multe filme Disney clasice retrase de pe piață pentru că ar fi rasiste

Platforma de streaming video Disney+, deţinută de compania Walt...

Un nou post tv apare in Romania! Transmite seriale noi, facute in ultimii trei ani

Compania Viasat World anunţă lansarea Epic Drama, un canal...

O noua televiziune se lanseaza in Romania! Va avea numai filme!

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au decis, marţi,...

Duminicile sunt un bun moment de a petrece timp alaturi de familie si de a medita asupra saptamanii precedente si a te pregati pentru saptamana care urmeaza. De aceea ne-am gandit ca ti-ar prinde bine sa urmaresti cateva filme bune, prin care sa pornesti mai increzator in saptamana viitoare.

„The Pursuit of Happyness” (2006) – Acest film este bazat pe o poveste adevarata si il are pe Will Smith in rolul lui Chris Gardner, un vanzator care se lupta, care depaseste lipsa de adapost si adversitatea pentru a-si indeplini visele.

„Rocky” (1976) – Urmareste calatoria lui Rocky Balboa, interpretat de Sylvester Stallone, in timp ce trece de la un boxer banal la un campion. Filmul este cunoscut pentru montajele sale iconice de antrenament si discursurile motivationale.

„The Shawshank Redemption” (1994) – Acest film clasic spune povestea lui Andy Dufresne, un barbat condamnat pe nedrept pentru crima, care isi mentine speranta si rezistenta in timpul petrecut in inchisoare. Este o poveste despre rascumparare si despre puterea spiritului uman.

„Remember the Titans” (2000) – Bazat pe o poveste adevarata, acest film exploreaza tensiunile rasiale si prejudecatile pe masura ce o echipa de fotbal din liceu se reuneste sub conducerea antrenorului Herman Boone, interpretat de Denzel Washington, pentru a atinge maretia.

„The Blind Side” (2009) – O alta poveste adevarata, acest film o prezinta pe Sandra Bullock in rolul Leigh Anne Tuohy, o femeie care ia in familie un adolescent fara adapost, Michael Oher, si il ajuta sa devina un fotbalist de succes si un student eminent. Este o poveste plina de caldura despre bunatate si perseverenta.

Radu Craciun
video - reporter

Ultimele stiri