Acasă Divertisment O noua televiziune se lanseaza in Romania! Va avea numai filme!

O noua televiziune se lanseaza in Romania! Va avea numai filme!

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au decis, marţi, să aprobe solicitarea de acordare de licenţă audiovizuală pentru difuzarea prin satelit a canalului de filme Moziverzum, radiodifuzorul dorind să transmită programul său pe întreg teritoriul Uniunii Europene, Ucraina şi Serbia.

Potrivit unor documente depuse la CNA de reprezentanţii postului, pentru început se planifică distribuirea canalului în România, Ungaria, Slovacia, Ucraina, Serbia şi Croaţia.

„Canalul Moziverzum are ca perioadă de lansare semestrul 2 din 2017 şi oferă o alternativă extrem de competitivă pe piaţa canalelor de filme, o varietate de genuri extrem de interesantă şi captivantă. Oferta Moziverzum constă în filme de acţiune, comedie, aventură, dramă şi horor”, relevă sursa citată.

Sursa de provenienţă a grilei este compusă din programe ale altor producători.

SC CEE Broadcasting Co. SRL, compania care a solicitat licenţa audiovizuală pentru Moziverzum, face parte din grupul TV2.

„Compania CEE Broadcasting Co. SRL va lansa o paletă largă de canale diversificate. Investiţia totală a companiei pentru lansare este asigurată din surse financiare proprii şi este estimată la 8,8 milioane de euro pe an”, relevă documentele depuse la CNA. Partea care va reveni Moziverzum este de 0,9 milioane de euro pe an pentru filme de calitate.

Sursa: AGERPRES

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentScandalul Puica: Aflat cu DEMITEREA deasupra capului, premierul Grindeanu primeste lovitura finala!
Articolul următorIon Iliescu, Petre Roman si Miron Cozma TRIMISI in judecata in dosarul Mineriadei!