Acasă Divertisment Ultimul avertisment al CNA pentru televiziunile din Romania: Cine mai prezinta acest...

Ultimul avertisment al CNA pentru televiziunile din Romania: Cine mai prezinta acest subiect primeste AMENDA MAXIMA! Fara discutie!

În goana după audiență, există momente în care televiziunile nu mai țin cont de nimeni și nimic și difuzează imagini și știri care încalcă dreptul la viață privată. În urma mai multor sesizări, CNA s-a sesizat în sfârșit în cazul care face audiențe uluitoare televiziunilor, mai exact cel al „Denisei Manelista”. Monica Gubernat, membru CNA, a amenintat ca urmatorul post care va trata subiectul va fi propus pentru amenda maxima, adica 200.000 de lei.

Consiliul a trimis astazi un comunicat de presa catre toti radiodifuzorii in care le reaminteste obligatia de a respecta „drepturile si libertatile fundamentale ale omului, viata privata, onoarea si reputatia, precum si dreptul la propria imagine”, pe fondul subiectului bolii de care sufera Denisa Emilia Raducu, cunoscuta drept „Denisa manelista”, intens dezbatut pe TV in ultima perioada, scrie paginademedia.ro.

Decizia CNA vine dupa ce artista a notificat toti radiodifuzorii, dar si CNA, ca interzice orice discutii referitoare la starea ei de sanatate sau la viata privata.

Monica Gubernat:

„Avem o notificare de la o domnisoara Denisa Emilia Raducu. Este o tanara artista care este bolnava in stadiu terminal am inteles. Dansa a facut notificare catre toti radiodifuzorii de o saptamana si in atentia noastra, ca interzice orice subiect cu privire la starea ei de sanatate, la viata privata si asa mai departe. Am observat un dezmat pe TV.

Va anunt ca ma autosesizez, vreau monitorizare o saptamana pe acest subiect si daca, de astazi incolo mai vedem, o sa propun amenzi maxime.

Cu medici, cu fise, cu preoti, nu se poate, este un dezmat total, in conditiile in care acest om a facut o solicitare sa fie lasata in pace.”

Monica Gubernat a declarat, pentru Paginademedia.ro, ca va cere monitorizare pe acest subiect dupa ce se va asigura ca fiecare radiodifuzor a primit comunicatul de presa trimis azi de CNA.

Posturile numite, in principal, de Monica Gubernat pentru monitorizare: Antena 1Antena StarsPro TVKanal D.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCel mai periculos drum! Nu exista marcaje pe sosea!
Articolul următorTudor Chirila si-a facut testul ADN! A aflat detalii pe care nu le banuia niciodata despre stramosii lui!