Acasă Divertisment Horoscopul lunii iulie: Cine se umple de bani peste noapte si cine...

Horoscopul lunii iulie: Cine se umple de bani peste noapte si cine va avea noroc toata luna!?

13

Fie că e vorba de bani, succes profesional sau cuceriri neașteptate, unii nativi ai zodiacului se vor bucura nespus la mijlocul verii.

Gemeni

Ai muncit din greu să îți împlinești un vis iar acum a venit momentul. Cel mai probabil, visul tău are legătură cu planul profesional, al afacerilor, în care ai fost extem de implicată în ultima perioadă. Vei fi răsplătită pentru eforturile depuse și vei avea timp și de o binemeritată vacanță. Nici la capitolul dragoste nu stai rău, căci partenerul te răsfață și îți oferă tot ceea ce ai nevoie.

Leu

Dacă până acum nu prea ai avut motive să zâmbești, în luna iulie norocul îți va bate la ușă. Asta pentru că vei întâlni sau poate reîntâlni pe cineva drag, care să te facă să trăiești momente plăcute. Ai nevoie de un partener care să îți poarte de grijă, să te respecte și să fie iubitor. La capitolul sănătate încă mai ai mici probleme, însă se vor rezolva spre sfârșitul lunii.

Balanță

Un cadou neașteptat va ajunge în mâinile tale, așa că bucură-te de el cât mai mult. Dacă ai ocazia să pleci într-o vacanță, departe de casă, nu mai sta pe gânduri! În luna iulie vei avea spor în toate și noroc la bani. Dacă încă nu te-ai îndrăgostit, află că la mijlocul verii e posibil să cunoști pe cineva care să te dea peste cap complet. Ai grijă cui îi oferi inima!

Săgetător

Îți merge din ce în ce mai bine la serviciu, ba chiar e posibil să fii avansată. Dacă ți se oferă un loc de muncă mai bun, nu ezita, însă ai grijă și din partea cui vine această ofertă. Banii pe care i-ai strâns nu se vor risipi prea ușor, căci nu ești o fire cheltuitoare și vei ști să îi împarți cu succes. În iulie, e posibil să ai parte de un câștig substanțial.

Capricorn

Norocul tău se rezumă la dragoste, căci asta cauți de multă vreme, pe cineva care să te iubească și, mai ales, să te înțeleagă. Vei întâlni mai multe persoane care îți vor atrage atenția, însă la cât de calculată ești, cu siguranță îi vei analiza pe toți în detaliu. Vara asta îți vei găsi marea dragoste, cu siguranță. Fii mai curajoasă și mai încrezătoare în calitățile tale.

Sursa: clickpentrufemei.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos