Acasă Videoclipul zilei VIDEO-Un sat din Portugalia inundat cu vin: A curs in rauri pe...

VIDEO-Un sat din Portugalia inundat cu vin: A curs in rauri pe strazi

Imagini incredibile au fost surprinse într-un sat din Portugalia! Producătorii de vin au transformat străzile unui sat într-un râu, după ce două rezervoare cu peste 2 milioane de litri vin s-au deversat accidental.

Incidentul a avut loc chiar lângă coasta Portugaliei, iar imaginile au ajuns rapid pe internet. Localnicii derutați au fost cei care au surprins torenții de vin în mișcare, măturând satul de la un capăt la altul. Deversarea a fost așa mare, încât oficialii au emis o alertă de mediu și au fost nevoiți să devieze cursul vinului pentru a nu contamina râul Certima din apropiere.

Cei 2.000 de locuitori din satul Sao Lourenço do Bairro, din vestul Portugaliei, au asistat duminică la o scenă pe cât de neobişnuită, pe atât de impresionantă: peste 2 milioane de litri de vin roşu, bun de consum, au inundat drumurile locale, potrivit Diaro de Coimbra.

Evenimentul se explică printr-un accident la distileria Levira de pe dealurile din vecinătatea satului. Două rezervoare cu vin s-au spart brusc, inundând localitatea.

Potrivit Diaro de Coimbra, vinul a inundat drumurile din apropiere şi a intrat în cel puţin o pivniţă privată. 

Autorităţile au reuşit să împiedice ca lichidul să se scurgă în râul din apropierea satului.

Distileria a anunţat că „regretă profund incidentul” şi că o parte din alcoolul pierdut a fost recuperat şi transportat la o fabrică de prelucrare.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSchimbare majoră la WhatsApp. Toti utilizatorii vor fi afectati
Articolul următorCand incepe toamna adevarata: Cum va fi vremea în septembrie și octombrie?