Acasă Divertisment Angry Birds o adevarata capodopera de manipulare masonica! Salveaza-ti copiii cat mai...

Angry Birds o adevarata capodopera de manipulare masonica! Salveaza-ti copiii cat mai poti!

14

Aproape ca nu mai exista tanar sau copil in Romania care sa nu fi auzit sau jucat ”Angry Birds”. Lunar sunt lansate noi versuni ale acestui joc, au reusit sa transforme acest joc intr-o adevarata industrie: tricouri, cani, huse pentru telefon si laptop, caiete, ghiozdane, etc. Jocul este extrem de haios, starneste zambete si hohote de ras, multi spun ceva de genul : ” Bai, cat de marfa este jocul asta…”. Hai sa analizam putin fotografia postata mai sus si sa vedem cat de „marfa” este acest joc:

 1. „Angry Birds-Space”

De ani de zile, dar mai ales in ultima perioada, suntem manipulati in legatura cu „extraterestrii” din spatiu, „omuletii verzi” care sunt gata sa invadeze planeta noastra. Sunt tone de materiale despre reptilieni, serpilieni, klingonieni, si alte rase de „extraterestrii”, de fapt toti acesti „extraterestrii” sunt dracii din vechime de care ne spun Sfintii Parinti ai Ortodoxiei. Sa vedem ce mesaje sunt transmise cu ajutorul posterului prin care se promoveaza „Angry Birds-Space”:

Asteroidul

a. Ei, „extraterestrii”, sunt gata sa vina din spatiul cosmic. Observati ca „pasarile furioase” sunt asezate pe un fel de asteriod aflat foarte aproape de Luna…de ani de zile tot urla si manipuleaza miliarde de oameni : ” Vine asteroidul, vine cometa, ne cad bolovanii din cer in cap, etc.” La ora actuala au tehnologia necesara sa puna in scena o apocalipsa controlata si sa nu uitam ca aceste mesaje sunt transmise cu un anumit scop.

b.Stim destul de bine ca masonii sunt inainte mergatorii Antihristului, oamenii care s-au legat prin jurmant sa sprijine Imparatia Antihristica. Sa ne aducem aminte ce ne spune Sfanta Scriptura  in legatura cu stelele ce vor cadea pe pamant :

Capitolul 6 ( Apocalipsa Sfantului Ioan )

13.Şi stelele cerului au căzut pe pământ, precum smochinul îşi leapădă smochinele sale verzi, când este zguduit de vijelie.

Capitolul 8 ( Apocalipsa Sfantului Ioan )

10.Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor.
11.Şi numele stelei se cheamă Absintos. Şi a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul şi mulţi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră amare.

Concluzie : ” Noi, masonii, va vom aduce apocalipsa pe pamant ” ( intr-un fel sau altul ) „.

Luna

Luna ( ca si corp ceresc ) si loja satanica a masonilor

Luna – vechi simbol pagan si ocult venerat de toate lojile satanicei masonerii.Sfanta Scriptura ne spune sa nu ne inchinam corpurilor ceresti ( noua, ortodocsilor, ne este interzisa venerarea corpurilor celeste ). Stiti destul de bine Lucifer-Satan, uratorul de Hristos si potrivnicul, este „dumnezeul” venerat de masonerie. Gruparea luciferiana isi marcheaza teritoriile cu aceleasi sigle/logo-uri/simbolistici mistice folosite inca din Egiptul antic si imperiul Babilonian. Desi generatiile omenesti au trecut, ingeri cazuti, conduc si administreaza la fel ca in trecutul omenirii toate imparatiile pamantului, si ofera recompense substantiale de ‘’succes’’ oricui se dovedeste sluga devotata si se inchina lor, si nu Mantuitorului Iisus Hristos – Dumnezel cel Adevarat.

Sfanta Evanghelie dupa Luca ( Capitolul 4 )

5.Şi suindu-L diavolul pe un munte înalt, I-a arătat într-o clipă toate împărăţiile lumii.
6.Şi I-a zis diavolul: Ţie îţi voi da toată stăpânirea aceasta şi strălucirea lor, căci mi-a fost dată mie şi eu o dau cui voiesc;
7.Deci dacă Tu Te vei închina înaintea mea, toată va fi a Ta.
8.Şi răspunzând, Iisus i-a zis: Mergi înapoia Mea, satano, căci scris este: „Domnului Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui Unuia să-I slujeşti”.
9.Şi L-a dus în Ierusalim şi L-a aşezat pe aripa templului şi I-a zis: Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te de aici jos;
10.Căci scris este: „Că îngerilor Săi va porunci pentru Tine, ca să Te păzească”;
11.Şi te vor ridica pe mâini, ca nu cumva să loveşti de piatră piciorul Tău.
12.Şi răspunzând, Iisus i-a zis: S-a spus: „Să nu ispiteşti pe Domnul Dumnezeul tău”.

Deuteronomul – A cincea carte a lui Moise ( Capitolele 17  si 4 ) – Venerarea corpurilor celeste. Stiti destul de bine ca actuala masonerie, inclusiv cea din Romania, este controlata de sionistii din Israel. Sfanta Scriptura ne-a proorocit toate aceste lucruri, punct cu punct :

1.Să nu aduci jertfă Domnului Dumnezeului tău bou sau oaie cu meteahnă, sau cu beteşug, căci aceasta este urâciune înaintea Domnului Dumnezeului tău.
2.De se va afla la tine, în vreuna din cetăţile tale, pe care ţi le va da Domnul Dumnezeul tău, bărbat sau femeie, care să fi făcut rău înaintea ochilor Domnului Dumnezeului tău, călcând legământul Lui,
3.Şi se va duce şi se va apuca să slujească altor dumnezei şi se va închina acelora, sau soarelui, sau lunii, sau la toată oştirea cerească, ceea ce eu n-am poruncit;
4.Şi ţi se va vesti şi vei auzi aceasta, să cercetezi bine şi de se va adeveri aceasta şi se va fi făcut urâciunea aceasta în Israel

Sa privim cateva imagini cu lojile masonice si Luna :

1

3

4

5

Cunoasteti faptul ca simbolistica masonica, in marea ei parte, cuprinde tot felul de pasari : vulturi, bufnite, soimi, chiar si papagali, etc. Acum sa analizam fiecare „pasare furioasa” in parte si sa vedem la ce concluzie ajungem :

Masoni

1. Avem o  „pasare furioasa ” de culoare neagra, cu o torta pe cap, aflata pe un asteroid. Interpretarea corecta :

a. Culoarea neagra : Lucifer, dupa ce a fost inger de lumina, a devenit Satan (negru )

b. Asteroidul : Pamantul pe care spera Lucifer sa-l conduca ( prin Antihrist )

c. Torta de pe cap : Baphomet, „dumnezeul masoneriei ”

d. ” Pasarea furioasa”, de culoarea neagra, este reprezentarea lui Lucifer

Citeste continuarea pe deveghepatriei.wordpress.com

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos