Acasă Media PLAN Antena 3 s-a transformat in videochat: Invitate foarte dezinhibate in emisiunea lui...

Antena 3 s-a transformat in videochat: Invitate foarte dezinhibate in emisiunea lui Gadea

463


Activistele PSD Oana Lovin, fost model de videochat, si Codruta Cerva au fost invitate de onoare la „Sinteza zilei”, emisiunea fanion a postului Antena 3.

„Am luat decizia in aceasta seara sa-i auzim si pe cei care contesta acest guvern, pe cei care o contesta pe Anisie. Au facut un miting, au cerut demisia. Au conetstat pe modelul pe care, cand era guvernarea PSD, erau tot felul de contestatari care injurau, acum s-a intors roata. Pana acum am auzit sunete. Nu le-am vazut pe cele care fac aceste proteste, este vorba despre doua doamne, Oana Lovin si Codruta Cerva”, a anuntat Gadea in debutul emisiunii.

Gadea a difuzat apoi imagini cu Oana Lovin si Codruta Cerva huiduind-o pe Clotilde Armand. Injuraturile obscene au fost acoperite cu bipuri.

„Nu ne-am dus acolo ca sa strigam placute suedeze. Am vrut sa racorim milioane de romani care au suferit aceasta umilinta, pentru ca presedintele Romaniei a spus ca este opinie politica. Devenim jurnalisti independenti, pe unde ii prindem le adresam intrebarile pentru cetatenii care sunt mai putin informati. Urasc vulgaritatea, dar am vrut sa racoresc milioane de oameni”, a sustinut Codruta Cerva.

„O felicit pe doamna Firea pentru masurile pe care le-a luat. Doamna Firea este un exemplu”, a mai spus Cerva.

Cele doua au sustinut ca nu sunt pesediste, desi au participat la numeroase manifestatii organizate de PSD.

https://www.facebook.com/100002101874055/videos/3308181772595186/?extid=d2aX3m0Pac7CrDMi

Citeste mai multe pe aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos