Acasă Stirea zilei În București, în Sectorul 2, începe ”Sărbătoarea roadelor”. Reduceri pentru pensionari

În București, în Sectorul 2, începe ”Sărbătoarea roadelor”. Reduceri pentru pensionari

24

Asociația BIO România, Federația Producătorilor de Produse Tradiționale Românești și Administrația Piețelor Sector 2 invită bucureștenii să participe vineri la evenimentele din cadrul Sărbătorii Roadelor, organizată în Piața Românilor din sectorul 2.

”Mâine are loc sărbătoarea roadelor în Piața Românilor din sectorul 2.Asociația BIO România, Federația Producătorilor de Produse Tradiționale Românești și Administrația Piețelor Sector 2 vă invită cu bucurie mâine la SĂRBĂTOAREA ROADELOR, organizată în prima PIAȚĂ a ROMÂNILOR.Veți găsi produse de calitate, la prețuri fără concurență!Cooperativa Meleag Țărănesc, Crama Liuta, VanBet – Bârlad, Patiseria MAIA, în premieră în România sunt printre producătorii prezenți.

Produsele care nu sunt la promoție beneficiază de un discount de 26% pentru pensionarii și 15% pentru studenții din Sectorul 2.Sărbătoarea va începe vineri, 25 septembrie, ora 10.00, cu o scurtă slujbă religioasă de Binecuvântare a Roadelor agricole din România.Piața Românilor este situată în Sectorul 2, în zona Doamna Ghica-Colentina, pe Strada Cremenița nr. 13-15.#Aca2ă oamenii contează!”, a transmis Dan Cristian Popescu pe pagina personala de facebook.

https://www.facebook.com/dancristianpopescu/posts/4420692878002826
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos