Acasă Divertisment Antenele se duc in cap! Taieri MASIVE de salarii si jurnalisti cunoscuti...

Antenele se duc in cap! Taieri MASIVE de salarii si jurnalisti cunoscuti DAT AFARA!

16

Trustul Intact nu trece, după încarcerarea lui Dan Voiculescu și evacuarea din sediile din Băneasa, prin cele mai bune momente ale sale. Cea mai afectată de aceste evenimente pare să fie televiziunea de știri a trustului. Antena 3 se reorganizează și mulți jurnaliști au fost destituiți.

Dacă inițial, la începutul lui martie, salariile au fost tăiate la toți angajați cu 10% sub pretextul că e mai bine o leafă mai mică, dar fără restructurări, cuvintele șefilor par să fi fost doar vorbe în vânt. De la 1 august, mai mulți jurnaliști au fost anunțați, de către șeful lor direct, Alin Romașcan, că vor fi demiși.

Cei mai afectați sunt cei care realizau rubrica Observator Special, prezentată de Octavia Geamănu. Această rubrică va fi desființată, iar jurnaliștii au fost anunțați că vor fi dați afară. Vizată e și prezentatoarea, dar cum aceasta e însărcinată, ea va intra în concediu maternal. Unul dintre cei mai vechi angajați ai trustului, Cristian Pavelescu, fost producător al Observator, e vizat și el de restructurări.

Cristi Coman, cel care venise de la Realitatea TV, și făcea parte dintre cei care luau decizii la nivelul jurnalelor de știri produse de Antena 3, atât pentru postul de știri, cât și pentru Antena 1, a fost și el demis. Gabriel Bălașu, fost prezentator la Sport Antena 3 și șeful acestei secții, Iulia Zgripcea, cea care prezenta rubrica meteo, și Anisa Lupu, și ea fostă prezentatoare la Antena 3, au fost demiși. George Colgiu, cunoscut pentru anchetele sale, a fost și el disponibilizat. În total, 20 de oameni au fost lăsați fără serviciu. Culmea, după aceste demiteri, vor urma noi tăieri de salarii, se anunță în Trustul Intact.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos