Acasă ACTUALITATE Anunt SOC al Politiei Romane: Un copil de 5 ani s-a lovit...

Anunt SOC al Politiei Romane: Un copil de 5 ani s-a lovit singur de o autospeciala aflata in miscare!

370

După cazul fetei ucise pe trecerea de pietoni în București de un polițist aflat la volanul unei autospeciale de serviciu, un alt incident în care e implicată o mașină a MAI a avut loc la Bolintin Vale.

Luni, 17 ianuarie a.c., în jurul orei 12.40, în timp ce un agent de poliție din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale, aflat în serviciu, se deplasa cu o autospecială de serviciu pe strada Palanca, din orașul Bolintin Vale, un minor de 5 ani nesupravegheat, a ieșit în fugă din curtea imobilului și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare. În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanță pentru efectuarea de investigații de specialitate. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unitătii de parchet.

Conducătorul auto a fost testa cu sparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițistul care conducea autospeciala este încadrat în M.A.I. din anul 2012, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 și desfășura activități pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos