25.4 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăACTUALITATEAnunt surpriza al lui Elon Musk, dupa ce presa l-a dat ”disparut”...

Anunt surpriza al lui Elon Musk, dupa ce presa l-a dat ”disparut” in Romania: ”Puteți să vă plângeți, dar scoateți banul”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Elon Musk, noul proprietar și CEO al Twitter, a revenit cu o nouă postare pe rețeaua de socializare pentru a se adresa celor care se plâng de planul său de a introduce un abonament contracost și a le transmite că se pot plânge în continuare atât timp cât plătesc.

„Tuturor celor care se plâng, vă rog să vă plângeți în continuare, dar vă va costa 8 dolari”, a scris el.

Postarea acestuia vine după ce marți el s-a târguit pe Twitter cu autorul american Stephen King care a criticat dur planul lui Musk de a introduce un abonament lunar de 20 de dolari utilizatorilor ce vor să aibă contul verificat pe Twitter.

„Trebuie să plătim facturile cumva! Twitter nu se poate baza în întregime pe publicitate. Ce zici de 8 dolari?”, i-a răspuns cel mai bogat om al planetei lui King.

Într-o altă postare făcută marți el a criticat actualul sistem de verificare al identității folosit de Twitter, afirmând despre acesta că este un sistem de „lorzi și țărani”.

Elon Musk a finalizat preluarea Twitter joia trecută, după o dispută de mai multe luni în care ambele părți s-au dat în judecată.

Ultimele stiri