Acasă Stirea zilei Anuntul care a SOCAT tot Pamantul: Michael Schumacher POATE SA MEARGA singur!...

Anuntul care a SOCAT tot Pamantul: Michael Schumacher POATE SA MEARGA singur! Vezi ce zice familia!

16

Acesta este anunţul care va uimi o lume întreagă. Bunte, o revistă celebră din Germania, scrie că „Michael Schumacher poate să meargă”, dar informaţia a stârnit o reacţie dură a familiei fostului campion din Formula 1.

„Schumi poate sa mearga”, scriu nemtii de la Bunte pe prima pagina a ultimului numar. Informatia a starnit insa reactii de nervozitate din partea reprezentantilor familiei lui Michael Schumacher, care sustin ca dezvaluirile sunt „iresponsabile”, lasand de inteles ca situatia este departe de a fi adevarata.

Potrivit celor de la Bunte, „Schumacher poate sa mearga, fiind ajutat de fizioterapeuti sa faca pasi si poate sa-si ridice o mana”. In acelasi timp, Schumacher este descris de catre revista germana ca fiind „foarte slabit”. Familia lui Michael Schumacher a reactionat imediat printr-un comunicat de presa: „Aceste speculatii sunt iresponsabile. Din pacate nasc sperante false pentru foarte multe persoane implicate in acest caz”, a spus familia fostului mare pilot conform celor de la RTV.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos