9.8 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăACTUALITATEArabia Saudita promite musulmanilor sirieni constructia a 200 de moschei in Europa!...

Arabia Saudita promite musulmanilor sirieni constructia a 200 de moschei in Europa! Islamizarea Europei este in desfasurare!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Planul Kalergi al „părintelui” PanEuropei, elaborat la începutul secolului, prevedea metisarea popoarelor europene, amestecarea culturală, cu scopul de a dilua identitatea națiunilor europene și a le face, în acest fel, mai ușor de controlat.

Și dacă până acum, amestecarea rasială și culturală s-a făcut mai lent, dar eficient totuși (ținând cont că în Franța, de exemplu, avem 5 milioane de arabi, concentrați în orașe), păpușarii mondiali au ajuns, se pare, la concluzia că procesul trebuie accelerat înainte ca popoarele europene să se trezească și să spulbere Noul Soviet Suprem numit Uniunea Europenană.

Acest lucru este evident ținând cont de uluitoarea permisivitate cu care este tratată și chiar încurajată invazia Europei unde Germania, liderul de facto al UE, vorbește despre acceptarea doar pe teritoriul ei a 800.000 de imigranți, în acest an, dublată de promisiunea menținerii ulterioare a preluării unui număr de 500.000 de imigranți anual, pe o perioadă nedeterminată.


Citeste si:

Important LIDER musulman: Romania este pamant ISLAMIC! Trebuie sa-l eliberam!

Sunt SOLDATI, nu REFUGIATI! Musulmanii INVADEAZA Europa in mod organizat, dupa un plan bine stabilit!

Pentru asta, in tara lor ar fi DECAPITATI! Ce fac imigrantii musulmani in bisericile din Europa!


Ținând cont că Germania are forța și susținerea de a impune regulile în UE, asta ar însemna o obligație similară (proporțională cu resursele) pentru toate țările Europei. Și dacă astăzi se încearcă impunerea unui număr de 6.500 de imigranți pentru România, vă asigur că regulile se vor schimba și, în timp, se va încerca plantarea în România a zeci de mii de imigranți arabi sau poate chiar mai mult!!!

În acest context, ne șochează un lucru, ca și lipsa de reacție europeană la aceasta: o țară foarte bogată, într-un anumit sens vasală a americanilor, deci un partener economic și militar și pentru europeni, respectiv Arabia Saudită, refuză imigranții dar vrea să finanțeze construirea a 200 de moschei în țările europene care îi vor privi!!!

Iar Arabia Saudită refuză imigranții în condițiile în care, după cum ne informează Nașul Tv, „dispune de o tabăra de corturi întinsă pe 20 de km pătraţi, cu 4 milioane de locuri, dotată cu aer condiţionat, bucătării de campanie şi toalete, ridicată pentru pelerinii care merg la Mecca.”

În condițiile în care tabăra este folosită doar câteva zile pe an, în perioada sărbătorii religioase, faptul că ea nu este oferită refugiaților arată, la prima vedere, ticăloșie. În momentul în care aflăm însă că aceeași Arabie Saudită, în loc să le ofere mâncare și cazare refugiaților, vrea să finanțeze construirea a 200 de moschei în Europa, totul ne arată un plan de colonizare, realizat sub pretextul crizei din țările devastate de război, în complicitate cu liderii europeni.

Revenind la tema principală, trebuie subliniat faptul că toleranța la care ne îndeamnă tot felul de ciumpalaci intelectuali (normală, într-un alt context) se va dovedi sinucigașă la un număr atât de mare de imgranți, printre care se ascund în mod cert nenumărați fanatici islamiști dispuși să se arunce în aer în metrourile europene.

isis-army-700x430

Lumea islamică NU este una tolerantă, iar majoritatea arabilor care vin în Europa NU vin să se adapteze aici, ci să își impună cultura!

Așdara, păzea! Păzea în primul rând la liderii europeni care au trădat și trădează de generații civilizația europeană. Principalul pericol pentru națiunile europene vine de la Bruxel, un Bruxel care are… „capitala” în afara Europei, scrie cunoastelumea.ro.

 

Ultimele stiri