Acasă ACTUALITATE VIDEO – Marturia cutremuratoare a unei mame refugiat! Ce-si doreste pentru copilul...

VIDEO – Marturia cutremuratoare a unei mame refugiat! Ce-si doreste pentru copilul ei o sa te EMOTIONEZE!

37
O mama care a fugit de război civil din Siria a declarat pentru Sky News că ar renunța la fiica ei si ea să se întoarcă în Siria, în cazul în care copilul ei ar fi fost lăsat să meargă în Germania.

Rasha Alsayed a spus ca-si iubeste fiica atât de mult, încât vrea doar să fie în siguranță – chiar dacă aceasta înseamnă să trăiasca fără ea, relateaza infoalert.ro.

 Ea este profesoara de engleză de in Damasc, fiind retinuat la granița dintre Serbia și Ungaria. Marturia ei a emoționat pe toată lumea: „Dacă noi nu putem ajunge, măcar copiii nostri sa o poata faceLuati copilul meu si duceți-l în Germania sau in orice alt loc sigur. Nu contează. Eu ma întorc in Siria
 In speranța lor de a călători prin Ungaria catre Germania, refugiatii sirieni sunt acum blocati de un gard de sarma inalt de 3.5 m, la punctul de trecere al frontierei dintre Serbia si Ungaria.

Citeste si:

Efectele gardului Ungariei se vad imediat! In Romania au ajuns primii refugiati, dar au INCEPUT sa planga de CIUDA!

Om de afaceri sirian stabilit de peste 30 de ani in Romania: Miza razboiului este economica, in Siria s-au descoperit rezerve IMENSE de gaz! 99% dintre refugiati se vor intoarce!


In clipul de mai jos vedeti mărturia cutremurătoare a acestei mame care-si dorește binele copilului ei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos