Acasă Divertisment Arata-mi cum strangi PUMNUL ca sa-ti spun CUM FACI DRAGOSTE!

Arata-mi cum strangi PUMNUL ca sa-ti spun CUM FACI DRAGOSTE!

25

O echipă de cercetători a studiat felul în care strângem pumnul și a ajuns la o concluzie care poate ajuta la combaterea agresivității. Echipa de psihologi germani a afirmat că atunci când închidem pumnul stâng imediat ne este activată emisfera dreaptă, lucru care ne permite să gestionăm mai bine stările de tensiune.

În plus, modul în care strângem pumnul poate dezvălui personalitatea interioară și exterioară.

A – Ceea ce văd alții

Sensibil, intuitiv, altruist, nesigur, empatic, entuziast, practic, uneori nerăbdător, activ, curios, aventuros, simpatic, autoironic.

Adevărata ta personalitate

Ai nevoie să fii protejat și tratat cu sinceritate, îți place să fii acceptat. Uneori ești excesiv de drăguț și ești folosit de alții. Îți dorești ca persoanele să fie sincere cu tine. Știi exact cine te tratează bine și cine te tratează rău, știi să distingi tipurile de persoane și în funcție de acestea iubești sau urăști, scrie ziarulromanesc.de

Viața amoroasă

Nu ești foarte bun la exprimarea sentimentelor. Dacă partenerul crede că tu dai 30%, în realitate e 50%, chiar dacă nu ai recunoaște acest lucru cu o onestitate totală. Nu te superi de obicei, îți reprimi temperamentul din iubire. Obișnuiești să tratezi persoanele cu amabilitate și generozitate.

B – Ceea ce văd alții

Creativ, fascinant, eclectic, generos, inteligent, sigur, atras de putere, stahanovist, plin de idei, flexibil, atent.

Adevărata ta personalitate

Ai o inimă fragilă și teamă de a fi rănit de situații, ai mari speranțe însă mare frică de pierderi. De obicei ai nevoie de încurajări. Cauți o persoană care să te cunoască bine interior.

Viața amoroasă

Gândești prea mult, ești nostalgic, captiv în trecut. Nu te arunci, ești introspectiv. Îți iubești partenerul și îi lași mult spațiu.

C – Ceea ce văd alții

Deosebit de creativ, perspicace, inteligent, bun orator, activ, reactiv, practic, estet, reflexiv (uneori prea mult), sensibil, stilat, în căutarea armoniei, reușești să obții ceea ce îți dorești.

Adevărata ta personalitate

Deseori alegi tăcerea, însă acest lucru scoate la suprafață latura ta duioasă, preferi să te sacrifici decât să vezi pe cineva suferind. Ești o carte deschisă, dorești doar un pic de flexibilitate și să te înconjori cu persoane care te înțeleg și poate îți împărtășesc visurile.

Viața amoroasă

Nu-ți place frenezia cotidiană, îți place liniștea vieții de cuplu. Cea mai mare slăbiciune a ta este bunătatea sufletească. Tinzi să ierți orice jignire dacă scuzele care ți se aduc sunt sincere.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos