Acasă ACTUALITATE Armata romana mobilizata la frontiera

Armata romana mobilizata la frontiera

Armata romana s-a mobilizat pentru a veni in sprijinul autoritatilor in procedura de triaj epidemiologic de la punctele de trecere a frontierei de la granita de sud, vest si nord-vest a Romaniei.

„Ministrul apararii nationale, Nicolae-Ionel Ciuca, a aprobat, marti, 10 martie, solicitarea venita din partea Departamentului pentru Situatii de Urgenta de a sprijini cu personal militar medical procedura de triaj epidemiologic de la punctele de trecere a frontierei de la granita de sud, vest si nord-vest a Romaniei”, transmite MApN intr-un comunicat de presa.

„Echipe formate din medici militari si personal sanitar au efectuat, incepand cu aceasta noapte, triajul epidemilogic impreuna cu echipele de specialisti de la Directiile de Sanatate Publica locale la punctele de trecere a frontierei (rutiere) de la Bors, Calafat, Moravita, Portile de Fier 1 si Portile de Fier 2”, anunta MApN.

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 31, ultimele doua imbolnaviri fiind confirmate miercuri dimineata. Numarul persoanelor aflate in carantina este de aproape 500., in timp ce mai bine de 11.000 de persoane sunt monitorizate la domiciliu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDe la ce distanta se ia coronavirusul? Cat timp rezista pe diferite suprafete?
Articolul următorAngela Merkel: 70% din populatie va fi infectata cu noul coronavirus