Acasă Stirea zilei Asa arata noile declaratii actualizate pentru a merge la lucru sau a...

Asa arata noile declaratii actualizate pentru a merge la lucru sau a iesi din casa. Descarca aici!

1370

Noua declaratie pe proprie raspundere, aprobata de Grupul de Comunicare Strategica a fost actualizata, documentul fiind simplificat in privinta datelor care trebuie completate.

Documentul poate fi redactat/completat de pe PC/laptop in campurile predefinite, in formatul PDF, necesitand ulterior tiparirea si semnatura olografa a titularului.

descarca Declaratie pe proprie raspundere
descarca Adeverinta angajator

„De asemenea, documentul poate fi tiparit si completat olograf („de mana”) in campurile predefinite, necesitand totodata semnatura olografa a titularului.

Totodata, reamintim faptul ca declaratia pe proprie raspundere poate fi redactata integral olograf, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declaratiei pe proprie raspundere pus la dispozitie.

Precizam faptul ca orice alte initiative de a dezvolta platforme electronice folosite pentru completarea declaratiilor pe proprie raspundere/adeverinte de angajator NU beneficiaza de acordul autoritatilor guvernamentale si nu se realizeaza in colaborare cu acestea. In acest sens, avertizam asupra riscului folosirii, in mod nejustificat, a unor astfel de instrumente electronice pentru prelucrarea si folosirea fara drept a datelor personale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos