Acasă Dambovita Asa incep bancurile! Un politist s-a impuscat IN CAP cu arma din...

Asa incep bancurile! Un politist s-a impuscat IN CAP cu arma din dotare! Dar nu a murit!

Politistul este in stare grava in prezent dar nu a murit, desi s-a impuscat in cap de la mica distanta.

Poliţistul, angajat la Formaţiunea Ordine Publică de la Poliţia Găeşti, s-a împuşcat în cap cu arma din dotare duminică seară.

Surse din Poliţie au declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbatul lucra ca poliţist din anul 2012, iar duminică seară, în timp ce era de serviciu, a mers acasă şi s-a împuşcat în cap cu arma din dotare.

El a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Găeşti, de unde a fost transferat în stare gravă la un spital din Bucureşti.

Poliţistul a trecut cu bine testele psihologice la care a fost supus în luna martie. El nu este căsătorit, nu are copii, iar deocamdată nu se cunosc motivele pentru care a recurs la acest gest.

Un caz similar a avut loc duminică după-amiază şi la Constanţa, unde un tânăr în vârstă de 24 de ani, subofiţer la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa, a fost găsit împuşcat în cap într-un apartament pe care îl închirise împreună cu un coleg. El a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a murit duminică noapte.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAsa a decis Guvernul! Romanii vor avea un nou CARD OBLIGATORIU!
Articolul următorAici cumperi o paine cu un SAC de bani! La propriu!