21.1 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăStirea zileiDambovitaVIDEO - Mai multi oameni au dat FOC masinii UCIGASILOR de caini...

VIDEO – Mai multi oameni au dat FOC masinii UCIGASILOR de caini din Targoviste!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Din primele informatii se pare ca incendiatorii sunt membrii unei asociatii pentru protectia animalelor, scrie realitatea.net.

Maşina hingherilor din Târgovişte a fost incendiată, susţine directorul unei societăţi de salubritate din oraş. El îi acuză pe membrii unei asociaţii de iubitori ai animalelor că ar fi dat foc autoturismului. Preşedintele asociaţiei neagă însă totul.

Incendiul a fost văzut de unul dintre paznicii garajului Salubrităţii, unde era parcată autoutilitara. Acesta a sunat la pompieri şi a încercat să stingă pe cont propriu incendiul. Flăcările au cuprins însă şi o maşină parcată în apropiere până la sosirea pompierilor.

Citeste si:

Barbat UCIS IN CHINURI de doi caini scapati dintr-o curte!

Boala mortala care se transmite de la caini la oameni!


Directorul societăţii de salubritate susţine că incendiul ar fi fost provocat de membrii Asociaţiei de Protecţie a animalelor „Sufleţel”. Cei care conduc asociaţia Sufleţel spun că îl vor da în judecată pe directorul de la salubritate.

Afectată de incendiu a fost doar partea din spate a maşinii, cabina nesuferind avarii. Urmează ca poliţiştii, împreună cu reprezentanţii ISU, să stabilească dacă cineva a incendiat intenţionat maşina.

Ultimele stiri