Acasă ACTUALITATE ATAC ARMAT intr-un cinema din Germania soldat cu 50 de raniti! Politia...

ATAC ARMAT intr-un cinema din Germania soldat cu 50 de raniti! Politia L-A IMPUSCAT pe loc pe terorist!

12
O persoana a deschis focul joi intr-un complex cinematografic din orasul german Viernheim, in apropiere de Frankfurt, informeaza presa germana citata de Reuters. Intre 20 si 50 de persoane ar fi fosta ranite de gaze lacrimogene, potrivit primelor informatii, iar atacatorul s-ar fi baricadat in cladire. F.A.Z. informeaza, citand surse din politie, ca s-au auzit 4 focuri de arma, si ca este putin probabil sa fie vorba despre o arma automata.

Atacatorul a fost omorat de politie, scrie presa locala citandu-l pe ministrul de Interne German.

Politia din Frankfurt a anuntat ca un echipaj al fortelor speciale a plecat de la Frankfurt la Viernheim cu un elicopter. Autoritatile spun ca pot deocamdata sa confirme sau sa infirme existenta victimelor, relateaza Frankfurter Rundschau.

Darmstaedter Echo scrie ca intre 20 si 50 de persoane au fost ranite.

Suddeutsche Zeitung relateaza ca un barbat mascat a intrat in cladire la inceputul dupa-amiezii. Barbatul ar fi tras un foc de avertisment in aer, moment in care zeci de persoane au parasit in fuga cinematograful. F.A.Z. scrie, citand martori oculari, ca au urmat alte focuri de arma si ca s-ar inregistra mai multi raniti. Hessische Rundfunk scrie ca ar fi fost ranite 25 de persoane.

Potrivit Bild, ranile ar fi fost provocate de gaze lacrimogene.

View image on Twitter

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos