Acasă ACTUALITATE Atac dur din PSD la adresa lui Ciolacu: „Tragea la rame in...

Atac dur din PSD la adresa lui Ciolacu: „Tragea la rame in barca cu Dragnea, la sefu’, ca sa fie cu sefu’”

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, continua sa se razboiasca cu actual sef al PSD, Marcel Ciolacu. El aduce aminte cat de slugarnic era Ciolacu pe vremea in care PSD era condus de Liviu Dragnea.

„Tineti minte fotografiile lui Ciolacu cu barca, cu Dragnea. Dadea la vasle, la sefu’, ca sa fie cu sefu’ sa pescuiasca. Faptul ca erai in barca cu seful si au aparut fotografiile cu aprobarea sefului in spatiul public era o chestie fabuloasa. Acolo la el in judet in Buzau, toata lumea aplauda, ‘al nostru sta cu sefu’ mare la pescuit’. Era de bine. Acum vine dupa ce a dat la rame si spune ca a fost rau. Acum, ‘eu, Ciolacu si Stanescu vom face si vom drege’. Ce vom face si vom drege? ‘Ce ne da PNL-ul’”, a spus Stefanescu, ironic, intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Luni, Stefanescu a scris pe Facebook ca Dancila a facut o „greseala imensa” cand la numit pe Ciolacu in fruntea Camerei Deputatilor.

„Ce greseala imensa a facut Viorica Dancila cand l-a numit pe Ciolacu presedinte al Camerei Deputatilor! Existau atatea variante in partid, taman pe Ciolacu l-a ales! De aici ni se trag si toate nenorocirile. Am ajuns sa votam pe banda rulanta toate aberatiile si idioteniile guvernului Orban! Toate! Mimam ca facem opozitie, aprobam tot ce se ordona! Si intregul PSD tace si accepta aceasta situatie!”, a scris Stefanescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCondamnat pentru hotie, PSD-istul Badalau spune ca experienta il recomanda la sefia Curtii de Conturi a Romaniei
Articolul următorCat e amenda daca mergi la mall fara masca de protectie?