ATAC josnic al lui Ponta la presedinte: Iohannis se comporta ca un STAPAN pentru ROMANI!

31

De nu s-a intors in tara de doua saptamani, si are grave probleme in justitie, Victor Ponta l-a ataca dur pe presedintele Iohannis, fara vreun motiv intemeiat.

Premierul Victor Ponta a declarat duminica la B1 TV ca presedintele Klaus Iohannis considera romanii ‘niste iobagi’ pe mosia sa, iar PSD nu ii va indeplini ordinele. Declaratiile sale vin in contextul nominalizarii lui MRU la SIE. Ponta a anunta ca PSD nu il va vota.

„Eu pot sa va lamuresc ca am discutat cu colegii din PSD – decizia este de a nu vota cu Mihai Razvan Ungureanu. E o decizie politica pe care o ia conducerea partidului, dupa care se discuta cu grupurile parlamentare.

Grupul PSD este extraordinar de serios si de desciplinat.

In primul rand dispretul lui Iohannis pentru tot ce inseamna lucruri importante. Eu am aflat din presa de nominalizare. Iohannis ne considera niste iobagi pe mosia domniei sale care trebuie sa ii indeplineasca ordinele.


Citeste si:

Romanul s-a nascut POET! Citeste ”Balada lui Ponta” si razi cu lacrimi!

Mesaj pentru Ponta: Victore, vino URGENT acasă! Bărbații au condus lume și din cârje!

SUA: In Romania politicienii controleaza presa iar jurnalistii sunt intimidati! Victor Ponta este DAT EXEMPLU!


Cred foarte mult ca anul trecut s-a vorbit sa nu dam toata puterea la un singur partid, era valabil doar pentru PSD, pentru PNL e bine. Eu cred ca e rau.

Gabi Oprea n-a votat pentru caderea guvernului Ungureanu. PNL a votat pentru si acum ne explica ce bun e MRU. Cred ca penelistii sunt total neseriosi.

Iohannis are o mentalitate de stapan fata de romani. Noi nu ii indeplinim ordinele. Asta e, se supara, ne mai face un dosar

UNPR si Gabi Oprea in mod special au fost niste aliati la guvernare absolut corecti si fara niciun fel de ezitare fata de tot ce tine de guvernare”, a spus Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro