Milioane de credinciosi hindusi au inceput un pelerinaj la nivel mondial catre un mic orasel din Norvegia, după ce un cuplu de norvegieni au dat nastere unui bebelus pe jumatate om, jumatate elefant.

In credinta hindusa, omul-elefant este intruparea zeitei Ganesha, cea care apare infatisata de cele mai multe ori drept un om cu multe membre si cu cap de elefant.

Coincidenta sau nu, bebelusul proaspat nascut in Norvegia seamana foarte mult cu zeita Ganesha, ceea ce face ca sute de oameni sa stea in fata casei norvegienilor pentru a se ruga la nou-nascut.

Situatia a inceput sa exaspereze familia, care a incercat pe cat posibil sa tina ascuns copilul. Insa dupa ce mass-media a aflat despre existenta lui, nimic nu a mai putut opri  pelerinajul.


Citeste si:

Imaginea care a starnit REVOLTA pe internet: bebelusul care fumeaza!

In Botosani s-a nascut un BEBELUS gigant!


”As vrea sa ne lasa in pace, am trecut si asa prin destule, nu mai vrem! De ce nu vor sa plece, le-am spus ca nu vrem sa-i mai vedem in fata casei noastre? Daca-mi mai ofera macar un cos cu ofrante li-l arunc in fata”, a spus Lola Andersen, mama bebelusului.