Acasă ACTUALITATE Revolta dupa ce ortodoxinfo.ro anunta ca: ”Bebelusul botezat s-a dus direct in...

Revolta dupa ce ortodoxinfo.ro anunta ca: ”Bebelusul botezat s-a dus direct in RAI”

379

Site-ul ortodoxinfo.ro a publicat o stire care a creat o ampla revolta pe retelele de socializare. „Bebelusul botezat s-a dus direct in RAI. Presa lepadata condamna din nou Botezul prin scufundare”, este titlul publicat pe acest site in legatura cu drama de la Suceava, informează Aktual24.ro.

Articolul are peste 80.000 de vizualizari in 24 de ore si continua sa fie distribuit pe retelele de socializare.

„Actul cel mai important al slujbei botezului este intreita afundare a pruncului, de catre preot, in apa sfintita din cristelnita, cu formula sacramentala: ‘Se boteaza robul/roaba lui Dumnezeu (X)…’. Aceasta intreita afundare pe de o parte arata ca temeiul credintei noastre este Sfanta Treime, iar pe de alta inchipuieste cele trei zile cat a stat Domnul in mormant; prin afundarea in apa inchipuim moartea noastra pentru viata in pacat de pana aici si ingroparea noastra impreuna cu Hristos, iar prin iesirea (scoaterea) din apa inchipuim invierea noastra impreuna cu El, pentru viata cea noua, in Hristos”, se afirma in articol.

Articolele de pe acest site sunt des distribuite de senatoarea AUR Diana Sosoaca. De asemenea, ortodoxinfo.ro a laudat-o deseori pe Sosoaca.

Sursa: Aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos