Acasă ACTUALITATE Un mort si zece raniti dupa ce au mancat la un restaurant...

Un mort si zece raniti dupa ce au mancat la un restaurant din Franta

Tragedie uriașă în Franța! O femeie a murit după ce a luat masa într-un restaurant din sudul țării. Alte 10 persoane sunt internate în spital, fiind ventilate artificial.

O femeie de 32 de ani din zona pariziană a murit otrăvită după ce a vizitat restaurantul din Bordeaux, sudul Franței. Cauza otrăvirii a fost identificată deja. Este vorba despre sardine din conserve de casă, pe care se spune că toți vizitatorii afectați le-au servit, potrivit stiridiaspora.ro.

Persoanele care au vizitat restaurantul Tchin Tchin Wine Bar din Bordeaux, în perioada 4 – 10 septembrie, ar trebui să solicite urgent asistență medicală, recomandă autoritățile sanitare din Franța.

Medicii spun că pacienții ar putea suferi pe termen lung efectele intoxicațiilor alimentare deosebit de periculoase.

Botulismul este o boală gravă care poate duce la deces, avertizează autoritățile sanitare din Franța.

Perioada de incubație poate dura de la câteva ore până la câteva zile. Simptomele variază de la dureri abdominale, greață, vărsături și diaree până la vedere încețoșată, dificultăți la înghițire și respirație, precum și paralizie și slăbiciune musculară.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPutin reduce din pretentii pentru a cadea la pace in razboiul din Ucraina
Articolul următorImaginile care au scandalizat Romania: S-a furisat langa un urs care dormea si l-a lovit cu parul in cap!