31.4 C
București
marți, iunie 25, 2024
AcasăACTUALITATEMogulul recunoaste! Abia acum s-a aflat ADEVARATA avere a lui Dan Voiculescu!

Mogulul recunoaste! Abia acum s-a aflat ADEVARATA avere a lui Dan Voiculescu!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Dupa ce l-au condamnat la 10 ani de inchisoare si au dispus și recuperarea a 60 de milioane de euro de la fostul lider al PC, judecatorii au bănuit că Voiculescu ar avea o parte din avere ascunsă în străinătate, așa că au solicitat efectuarea unor investigații.Dan Voiculescu publică pe blogul personal date despre averea sa.

A trecut aproape un an de cand institutiile nationale si internationale cauta, la solicitarea Cameliei Bogdan, o eventuala avere a mea ascunsa sau nedeclarata.

Am anuntat inca din luna august a anului trecut ca voi solicita rezultatele acestor cercetari extraordinare pentru a le pune la dispozitia opiniei publice.


 

Citeste si:

Voiculescu a DEVENIT SCRIITOR in puscarie! Scapa de ANI BUNI de INCHISOARE!

Mihai Gadea audiat la Curtea de Apel Bucuresti intr-un dosar de SANTAJ!


 

Oficiul corespondent din Cipru a confirmat pentru instantele din Romania ceea ce spun de ani de zile: ”cat despre proprietati sau alte bunuri detinute, autoritatile din Cipru nu au identificat niciuna dintre persoanele fizice mentionate (n.r. Camelia Voiculescu, Corina Voiculescu si Dan Voiculescu) ca proprietari de bunuri mobile sau imobile pe teritoriul Ciprului”.Public aici raspunsul primit din Cipru:

content-image

Ultimele stiri