Acasă ACTUALITATE Voiculescu a DEVENIT SCRIITOR in puscarie! Scapa de ANI BUNI de INCHISOARE!

Voiculescu a DEVENIT SCRIITOR in puscarie! Scapa de ANI BUNI de INCHISOARE!

32

Dan Voiculescu a primit vestea cea mare: scapa mai repede din puscarie. Motivul: dupa gratii, Voiculescu s-a pus pe scris…carti. “Economia românească : realităţi şi perspective de dezvoltare” este titlul primei carti in curs de publicare a lui Dan Voiculescu, inchis la Penitenciarul Rahova, unde executa 10 ani pentru spalare de bani in dosarul ICA.

Potrivit site-ului Bibliotecii Nationale a Romaniei- Centrul Naţional ISBN-ISSN-CIP, cartea lui Dan Voiculescu apare in Bibliografia Cartilor in curs de aparitie in ianuarie 2015. Potrivit site-ului, Descrierile CIP sunt realizate exclusiv pe baza informaţiilor furnizate de către editori.

voiculescu“VOICULESCU, DAN. Economia românească : realităţi şi perspective de dezvoltare / Dan Voiculescu ; pref. de dr. Ilie Şerbănescu. – Târgovişte : Bibliotheca, 2015”- apare pe site-ul Bibliotecii Nationale.

Pentru fiecare doua zile de munca la o carte, condamnatului i se scad trei zile de detentie. Aceasta regula a fost luata in serios si a ajuns scopul suprem pentru multi detinuti.

Surse din Penitenciarul Rahova au declarat, pentru EVZ, saptamana trecuta, ca Voiculescu ar fi scris mai multe lucrari de dupa gratii, peste zece, cu scopul de a-si diminua pedeapsa. Voiculescu a tinut cursuri timp de opt ani la Academia de Studii Economice Bucuresti. El a lucrat in cadrul Catedrei de Relatii Economice Internationale, disciplina „Competitie si Competitivitate”.

„Da, scrie. Profesorul Voiculescu scrie carti de specialitate, stiti ca a fost profesor universitar, specializat pe economie, comert exterior. Sunt sigur ca lucrarile sunt facute de el, intr-o forma de specialitate. Nu stiu exact cate carti a scris. Dar, da, ar putea sa i se micsoreze pedeapsa conform dispozitiilor legale”, a confirmat unul dintre avocatii lui Dan Voiculescu.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos