Acasă ACTUALITATE Fostul consilier al lui Oprescu si-a recunoscut faptele si il toarna la...

Fostul consilier al lui Oprescu si-a recunoscut faptele si il toarna la DNA si pe primarul capitalei!

28

Numele lui Sorin Oprescu apare in dosarul fostului consilier arestat pentru trafic de influenta. Acesta chiar si-a recunoscut faptele!

Mai mult, Solomon Wigler le-a spus procurorilor anticorupţie că a vorbit inclusiv cu primarul general despre emiterea unei autorizaţii de construcţie. El susţine că a vorbit cu Sorin Oprescu nu pentru că a primit mită, ci pentru că era vorba de o lucrare de utilitate publică. Omul de afaceri care l-a denunţat pe consilierul primarului general Sorin Oprescu le-a spus procurorilor că Solomon Wigler a invocat, în cazul uneia dintre intervenţii, chiar numele şefului său. „La o zi sau două după semnarea procesului-verbal de recepţie am remis lui Wigler Solomon suma de 25.000 euro, în biroul său. (Acesta) m-a lăsat să înţeleg că a intervenit la primarul Sorin Oprescu în vederea obţinerii autorizaţiei speciale. Mai exact, inculpatul mi-a spus că pentru eliberarea autorizației mai sus amintite a intervenit la primarul general al Capitalei, Oprescu Sorin”, se arată în rechizitoriu. Fostul consilier al primarului general a confirmat şi el informaţia.


Citeste si:

Cum isi apara Oprescu consilierul SALTAT de DNA: Ori esti prost, ori esti prost!

Mana DREAPTA a lui Oprescu prinsa in FLAGRANT! Mita de 25000 de euro!


„În toamna anului 2013, nu-mi aduc aminte cu exactitate ziua sau luna, l-am informat pe primarul general al Capitalei cu privire la această lucrare (sens giratoriu, n.r.). Ulterior acestei discuții (…) a fost deblocată situația și a fost eliberată autorizația de construire”, potrivit declaraţiei date de Solomon Wigler. Consilierul a precizat însă că n-a cerut niciun ban pentru a grăbi aprobarea construcţiei, care ar fi uşurat accesul în parcarea unor hypermarket-uri. A recunoscut însă că a primit cei 25.000 de euro, pe care i-a considerat „o atenţie”. Solomon Wigler va fi judecat de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Sursa: A.M.PRESS

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCe interdictii are, in ultimele 24 de ore din viata, romanul condamnat la moarte in Malaysia!
Articolul următorMogulul recunoaste! Abia acum s-a aflat ADEVARATA avere a lui Dan Voiculescu!