Acasă ACTUALITATE Cum isi apara Oprescu consilierul SALTAT de DNA: Ori esti prost, ori...

Cum isi apara Oprescu consilierul SALTAT de DNA: Ori esti prost, ori esti prost!

39

Desi a tacut malc mult vreme, primarul Sorin Oprescu a comentat in cele din urma arestarea consilierului sau personal pentru luare de mita.

Întrebat cum comentează arestarea consilierului său personal Solomon Wigler, dar şi ancheta declanşată împotriva premierului Victor Ponta, Oprescu a răspuns: „Sunt două dimensiuni: dimensiunea războiului politic şi dimensiunea faptelor. Wigler răspunde pentru faptele lui. Restul cred că trebuie privite, cel puţin iniţial, ca având prezumţia de nevinovăţie. Nu trebuie să confundăm niciodată razboiul politic cu ceea ce înseamnă realitatea în care trăim“, scrie Mediafax.

Desi Wigler este prezentat de membri din CGMB ca fiind unul dintre cei mai apropiati consilieri ai lui Oprescu, primarul sustine ca nu ar mai fi colaborat cu el daca stia ce face.

„Chestiunea se pune în felul următor: este o activitate colectivă, însă răspunderea este individuală. Când nu faci socoteala şi nu te gândeşti foarte bine la ceea ce pierzi în câteva minute – şi mă refer la onorabilitate, atunci înseamnă că nu ai decât doua şanse: ori eşti prost, ori eşti prost“, a precizat Oprescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos