Acasă ACTUALITATE Este un adevarat sex simbol si degeaba! O celebra actrita a fost...

Este un adevarat sex simbol si degeaba! O celebra actrita a fost ABANDONATA de sot!

A aparut in zeci de filme si de fiecare data a fost admirata de toata lumea pentru frumusetea ei aparte. Cu toate acestea sotul se pare ca tocmai a abandonat-o!

Julia Roberts a fost părăsită de soțul ei, cameramanul Danny Modes, care a abandonat domiciliul conjugal din cauza comportamentului instabil al starului, mai ales după moartea mamei sale, scrie, vineri, ziarul „ABC”, reluând o știre apărută în revista franceză „Gala”.

Zvonurile referitoare la o criză matrimonială au circulat de mai multă vreme, în urmă cu două luni, revista ‘Star’ susținând că laureata premiului Oscar în vârstă de 47 de ani era în proces de divorț, la solicitarea celui cu care este căsătorită din 2002. Tot atunci, s-a vorbit și despre o depresie de care ar fi fost afectată vedeta după pierderea mamei sale.

Reprezentanții starului de la Hollywood s-au grăbit să dezmintă la acea dată aceste informații, susținând că ar fi fost difuzate doar pentru a crește tirajul revistei ‘Star’. Soții ar fi depășit problemele cu care se confruntau datorită unei terapii de cuplu, precum și sprijinului primit din partea unor prieteni printre care actrița Anne Hathaway și cineastul George Clooney și soția lui, Amal.
roberts
Julia Roberts și Danny Moder s-au cunoscut în anul 2001, scrie AGERPRES, la filmările pentru ‘The Mexican’, și s-au căsătorit la 4 iulie 2002, iar mariajul lor a fost considerat multă vreme drept un model de longevitate. Situația s-a schimbat însă anul trecut, după ce actrița a fost foarte marcată de pierderea surorii ei, Nancy Motes, și apoi a mamei ei, Betty Lou.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCum isi apara Oprescu consilierul SALTAT de DNA: Ori esti prost, ori esti prost!
Articolul următorFOTO Mormantul parintelui Arsenie Boca PROFANAT de un fanatic religios! Autorul: Am facut-o ca sa fie canonizat!